Din indkøbskurv er tom.

Sådan handler du

Det er nemt og sikkert at handle på www.flachs.dk

Inden du handler i Forlaget Flachs' netbutik, bedes du læse vores salgs- og leveringsbetingelser.

Bestilling

Find enten den ønskede bog via søgefunktionen eller ud fra emnegrupperne på forsiden. Man kan altid se de valgte varer ved at klikke på ”Vis kurv”. Når du har valgt de bøger, du gerne vil købe, klikkes på ”Gå til betaling”. Her kan betales direkte med Visa/dankort. Der klikkes på ”Betaling”, og oplysningsfelterne udfyldes.

Alle priser er opgivet i danske kroner inklusive moms. Priserne gælder kun ved køb hos Forlaget Flachs. Boghandlere og andre forhandlere kan forlange andre priser. Der tages forbehold for udsolgte varer samt for tastefejl og prisstigninger. Priserne gælder kun i Danmark (ekskl. Grønland og Færøerne).

Skoler og andre institutioner kan købe bøger på konto. Se nedenfor.

Betaling

Privatkunder betaler direkte med dankort eller Visa/dankort.
Institutionskunder kan købe på konto og få bøgerne tilsendt med faktura/elektronisk faktura for senere betaling. For at handle på konto hos www.flachs.dk, skal den person, som står for indkøbet, have oprettet en kundeprofil hos os, inden købet gennemføres. Bøgerne vil blive sendt til institutionens adresse, og der gives 30 dages kredit fra fakturadato.

Leveringsbetingelser

Levering: Vi bestræber os på at levere ordren så hurtigt som muligt. Som regel vil levering finde sted inden for 5 arbejdsdage efter modtagelse af ordre.

Forsendelse: Bestillinger under 50 kg sendes med Post Danmark. Forsendelser over 50 kg sendes med fragtmand.

Forsendelsesomkostninger: Alle bestillinger pålægges et forsendelsesgebyr på 63 kr. inklusive moms uanset antallet af bestilte bøger.

Ovennævnte betingelser gælder ikke for kunder i Grønland og på Færøerne samt kunder uden for Danmarks grænser. Kunder fra disse områder bedes kontakte os for nærmere oplysninger.

Returret

Der er 14 dages returret på alle varer. Returretten regnes fra den dag, kunden har modtaget varerne. Kunden betaler selv returporto og har ansvaret for varen under forsendelsen. Det er en forudsætning, at de returnerede varer er ubrugte, kurante, ubeskadigede og ustemplede. I modsat fald kan Forlaget Flachs afvise at tage dem retur.

Bøgerne skal returneres til:
Flachs | Gads Forlag A/S
Fiolstræde 31 - 33
1171 København K

Reklamation

Hvis man ønsker at returnere varer, der er behæftet med fejl, betaler Forlaget Flachs returportoen. Dette forudsætter dog, at man først kontakter os på telefon 77 66 60 00 eller e-mail: flachs@gad.dk og forklarer problemet.

Oplysning om klagemuligheder

Hvis du vil klage over en vare eller tjeneste købt hos os, kan du indgive en klage til: Center for Klageløsning i Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen Carl Jacobsens Vej 35 2500 Valby Du kan klage til Center for Klageløsning via www.forbrug.dk.

Europa-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land. Klagen indgives her - http://ec.europa.eu/odr. Ved indgivelse af en klage skal du oplyse vores e-mail adresse flachs@gad.dk.

Forlagets ansvar

Flachs | Gads Forlag A/S har som sælger ansvaret for produktets kvalitet, og ethvert erstatningskrav vedrørende produktet rettes til Forlaget Flachs. Forlaget Flachs påtager sig ikke ansvar for indirekte skader på varen og er ikke ansvarlige for eventuelle forsinkelser hos Post Danmark eller fragtfirmaet. Vi kan heller ikke garantere, at vores hjemmeside til enhver tid er i drift og funktionsdygtig.